Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

Ihlamur Evleri

Ihlamur Evleri

 
Şehirden uzak bir yaşam sürmeyen kişiler için metropol şehirler çok çekici ve canlı gelmektedir. Oysa; şehirde yaşayan kişiler için ise kalabalık, stres, sağlıksız hava, gereğinden fazla trafik şehirlerden kaçmak için bir gerekçe olarak gösterilmektedir. Şehirden uzak kalmak için yapılacak tercih şehir konforunda bir konaklama hizmeti sunulması ile cezbedici bir hal almaktadır. Bu konuda oldukça güzel bir çalışma yürüten Pelican Hill ıhlamur evleri, şehirden uzak bir bölgede oluşturduğu yapı ile adeta yaşama tekrardan başlanmasına olanak sağlamakta. Özellikle çocuk ve gençler için oluşturulan konseptler yetişkinler için de ayrı planlar ile temellerini atmıştır. Tamamen doğaya uygun bir şekilde modern mimariler ile tasarlanan Pelican Hill evleri kişiye özel birçok aktivite seçeneği ile hizmete sunulmakta. Her ev içerisinde yer alan özel çocuk bahçesi, küçük dostlarımızın sağlıklı bir gelişim yakalamasına büyük oranda katkı sağlamakta. Bununla beraber güzel akşamlar yaşayabilmek ve her dönemde tatil olanaklarından faydalanabilmek için oluşturulan 70 m2 havuz güzel bir ev tasarımın daha renkli görünmesine olanak tanımakta. Pelican Hill evlerinin diğer özellikleri;
 

Pelican Hill Evleri

 
Büyük bir merkez üzerine kurulu olan Pelican Hill Evleri, bireysel alanların yanında birçok sosyal alanlara sahip olarak hizmete sunulmuştur. Tüm ev sahiplerinin ortak alanları içerisinde yer alan spor merkezi tam donanımlı bir şekilde rehberler ile gelişim olanakları sunmakta. Ayrı olarak kurulan yoga salonu bu spor türüne merakı olan tüm ev sahipleri için özel olarak dizayn edilmekte. Kreş salonları ile gün içerisinde çocukların bakımlarının sağlandığı merkez içerisinde gelişimler uzman ekiplerce kontrol altına alınmaktadır. Pelican Hill Evleri, hamam, sauna merkezleri ile beraber konsept bir halde tasarlanmış halı saha, basketbol sahası, voleybol alanları gibi birçok sosyal tesisi içeriğinde barındırmakta. Proje ile ilgili bilgilerin yer aldığı ihlamurevleri.com.tr adresi üzerinden mimari özellikleri ile ön plana çıkan Pelican Hill Evleri için birçok görselleri ile sunulmaktadır. Detaylı bilgi ve proje hakkında bilgi almak isteyen kişiler müşteri temsilcileri aracılığı ile bağlantıları sorunsuzca kullanabilirler.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.