Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

İnternet Ödemelerinde Paykasa Dönemi Başladı

Sanal para kartlarını güvenli ödeme için en iyi ve tek alternatif olmasından dolayı, bugün dünya genelinde satış yapan online alışveriş mağazaların da kullanmış oldukları sanal para kartlarını sizde kullanmaya başlayabilirsiniz. İngiltere'de büfelerde dahi bulabileceğiniz bu kartlar, 19 haneden oluşmakta olup, güvenli bir şekilde ve hesap bilgilerinizi vermeden ödemenizi yapmanıza imkan sunmaktadır. Çokta yabancı olmadığımız bu ödeme sistemi, klasik kontör kartları ile aynı mantığı taşımaktadır. Pin koduna işlenmiş olan miktara göre ödeme yapabiliyor ve bunun haricinde kullanamıyorsunuz. Eğer ki alışveriş yapacağınız sitede alışverişiniz 80 Euro tuttuysa ve sizin de 100 Euro'luk paykasa kartınız varsa, sadece 80 Euroluk ödeme kart üzerinden otomatik olarak çekiliyor ve kalan 20 Euro ise aynı pin kodunda kullanılmaya devam ediyor.

Üstelik resmi satış siteleri sayesinde, kalan parayı bozdurabilir ya da yeni alacağınız paykasa kart ile birleştirebilirsiniz. Oldukça fazla kullanılan paykasa ise, yaklaşık 50 bin sanal mağazada kullanılmakta olup, oyun sitelerinin neredeyse tamamında paykasa kart ile ödemeler yapılmaktadır. Her anlamda güvenli ödeme imkanlarına sahip olabildiğimiz bu sistem sayesinde, sizde artık ödemelerin tamamını paykasa yapabilirsiniz. Artık Türkiye'de de paykasa resmi satış sitesi bulunmasından dolayı, hemen sizde firmanın www.astropaykart.gen.tr internet sitesinden istediğiniz miktarlarda alım yapabilirsiniz.

paykasa

Paykasa Kart İle Ödeme Yapın

Hesap bilgilerinizi ve kimlik bilginizi güvende tutarak, artık paykasa kart ile ödeme yapabileceğiniz için, sizde ödeme de güveni ve kaliteyi yaşayabilir ve bir kaç tık içerisinde ödemenizi yapabilirsiniz. Ödeme yapacağınız zamanlarda sadece pin kodunu ödeme ekranına girmeniz yeterli olacak ve paykasa kart ile bu kadar kolay bir şekilde ödemenizi yapmış olacaksınız.

Alışverişlerde Paykasa Kullanın

Sizde internet üzerinden alışveriş yapıyorsanız eğer, artık paykasa sanal kart ile ödemeler yapmaya başlayabilir ve tüm bunları kolay ve hızlı bir şekilde yaparak ve tabi ki güvenli olarak ödemelerinizi yapıp, alışveriş keyfini paykasa kart ile yaşayabilirsiniz. Sizde hemen firmanın internet sitesine girerek istediğiniz miktarlarda paykasa alarak ödeme yapmaya başlayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.