Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Koza-İpek'e ait lüks otomobillerin yarısı satıldı
Mahkeme kararıyla geçen yıl yönetimine kayyum atanan Koza-İpek Holding'e ait aralarında Lamborghini, Porsche, Bentley, Ferrari gibi markaların da yer aldığı 22 lüks otomobilden 11'i düzenlenen ihalede alıcı buldu.

TOPLAM DEĞERİ 25 MİLYON LİRA, YARISI SATILDI

Mülkiyeti Koza Altın İşletmeleri AŞ ve diğer grup şirketlerine ait 2010-2015 model, değeri toplamda 25 milyon lirayı bulan 22 aracın ayrı ayrı satışına ilişkin ATO Congresium'da müzayede yapıldı.

11 ARAÇ SATILDI

İhalede en yüksek tekliflerin alındığı 11 araç satıldı. Müzayedenin gözdeleri 1 milyon 143 bin liraya satılan Mercedes Maybach S 500 4Matic ile 1 milyon 142 bin liraya alıcı bulan Bentley Contınental GTC 4.0 V8 oldu.

12 MİLYON LİRA KAR

Koza-İpek Holding'e ait 22 otomobilin değeri 25 milyon TL. Araçların yarısının satılmasıyla en az 12 milyon TL kar elde edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.