Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Mehmet Şimşek'ten TÜSİAD'a sert cevap

Bakan Şimşek, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes'ın bugün bir toplantıda Türkiye ekonomisine yönelik kötülemelerinin üzerine bir açıklama yaptı. Gerek küresel gerek Türkiye özelindeki gelişmelerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. 

BÜYÜK BİR DİRENÇ GÖSTERİYORUZ

Türkiye'nin iç ve dış tehditlerle sonuna kadar mücadele ettiğini belirten Şimşek, ancak ülke ekonomisinin bütün olumsuz gelişmelere rağmen büyük bir direnç gösterdiğinin altını çizdi. Şimşek "Ancak hükümetin attığı reform niteliğindeki adımları da görelim. Bardağın dolu tarafına da odaklanalım. Bu anlamda iş dünyasına da önemli görevler düşüyor." açıklamasında bulundu.

KARAMSARLIĞA KAPILMAYIN

Şimşek sözlerinin devamında şunları söyledi; "İş dünyamız hiçbir zaman karamsarlığa kapılmasın ve karamsarlık da pompalanmasın. Ülkemizin geleceği parlak, tüm sorunları aşma kabiliyetine sahip güçlü bir Hükümetimiz var." 

FİNANS YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Bakan Şimşek, küresel ölçekteki finansal gelişmelerin Finansal İstikrar Komitesi ve Ekonomik Koordinasyon Kurulunda çok yakından takip edildiğini belirterek endişe yaratacak bir durumun olmadığınu vurguladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.