Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Mint Gayrimenkul ve Emlak Yatırım Fırsatları

Mint Gayrimenkul ve Emlak Yatırım Fırsatları

Gayrimenkul sektöründe yeni nesil yaşam alanları ve konseptler geliştirmek amacıyla Erden Timur ve Sefer Altıoğlu’nun birlikte hayata geçirdiği Mint Gayrimenkul, ‘‘Şehir Bizimle Tazeleniyor’’ sloganıyla kentsel dönüşüm projelerine yeni bir soluk getiriyor. Sadece binaların değil, mahalle ve sokakların da dönüşümüne katkı sağlayacak olan firmamız, hayata geçirmiş ve getirecek olduğumuz projelerimizle yepyeni bir kategori yaratacak.
Öncelikli olarak Beyoğlu, Şişli ve Kağıthane ilçesinin önemli bir kısmını içerisine alan Büyükdere Caddesi ve Haliç-Cendere arasında kalan metrobüs ve metro gibi toplu taşıma akslarına yakın bölgelerde proje geliştirmeyi hedefleyen firmamız, sosyal sorumluluk projeleri ve yenilebilir enerji sistemleriyle kentsel dönüşüm alanına yepyeni bir yüz getirmeye hazırlanıyor.

Yeni Nesil Apartmanlar

Mint’in hayata geçirdiği Mint E-5 Projesi E-5 ve TEM bağlantı yolu üzerinde yer alıyor. Bu proje tarafımızdan 12 katlı yeni nesil şehir apartmanı olarak projelendirildi. Mint E-5 Projesi 9 bin 50 metrekare alan üzerine inşa edildi.
Proje kapsamında 105 adet daire ve 1 adet ticari ünite yer alıyor. 1+1 ve 2+1 daire şekli sunmasının yanı sıra isteğe bağlı olarak birleştirilebilen daire alternatifleri de sunuluyor. Markamızla hayata geçirilen üçüncü proje olan Mint E-5 şehrin merkezinde yaşamak isteyen kişilerin tercih ettiği ideal yapı olarak sizlere sunuluyor.
İstanbul’da hayata geçirilen E-5 Projesi, doğal havalandırma, doğal güneş ışığı ve sistemi ile doğal bir yaşam alanı sunuyor. Aynı zamanda her birim, konut sahipleri tarafından özel olarak kullanılabilecek açık alanlara da sahip.
Cephesinde metal örgü şeklinde tasarlanmış olan ve ikinci bir cephe görüntüsü yaratan panjurlar, daire sahiplerinin özel hayatlarını gizlerken aynı zamanda da gün ışığını yönetiyor. Ayrıca 360 derece şehir manzarasına sahip olan ortak alanlar da proje kapsamında en özel bölgelerde yer alıyor.
Hem E-5 projesi hem de diğer Mint Emlak projelerimiz, toplu taşıma noktalarına doğrudan bağlanarak şehirle bağlantı sağlıyor. Projelerimizin kapsamında yer alan iç mekanlar ise konut sahiplerinin gereksinimlerini karşılamak ve verimli alanlar oluşturmak amacıyla planlandı. Projelerimizin sosyal donatıları arasında sinema odası, fitness salonu, aktivite odaları ve misafir odaları da yer alıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.