Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Oto Yedek Parça Alırken Dikkat Etmeniz Konular

Oto Yedek Parça Alırken Dikkat Etmeniz Konular Bildiğimiz gibi günümüzde en yaygın ulaşım araçlarından biri de otomobiller. Çok değil, bundan 15-20 yıl önce her mahallede en fazla 1-2 tane otomobil bulunurken, artık mahallelerde otomobil park edecek yer bulamıyoruz, her ailenin artık birden fazla otomobili bulunmakta. Otomobil kullanımı bu kadar arttıkça otomobil sahiplerinin de giderleri ve ihtiyaçları da doğal olarak artıyor. Bu giderlerden birisi ve en önemlileri de oto yedek parça Zaman zaman belirli nedenlerde dolayı oto yedek parça ihtiyacı duyabiliriz. Bu nedenler rutin bakımlar da olabilir, arıza yapan bir parça da olabilir, bir kaza sonucu kırılan parçalar da olabilir. Yedek parça ihtiyacımız olduğunda herkesin yaptığı birtakım davranışlar vardır. Peki bu davranışlar ne kadar doğrudur ? Aracınıza oto yedek parça satın almanız gerekiyor ve tanıdığınız bir usta varsa muhtemelen ustanın sizi yönlendirdiği yedek parçacıya gidersiniz.

Ancak ustanın yönlendirmesi nedeni ile en baştan tüm kuralları kabul ederek gittiğiniz yedek parça mağazası size ne kadar doğru fiyatlar verecek? Danışıklı dönüş olmadığını nerden bilebilirsiniz ? Tanıdığınız bir usta yoksa online oto yedek parça araştırmalarına başlamanız gerekiyor, bu sizin aklınızda ortalama bir fiyat olması ve konu hakkında bilgi sahibi olmanız için en önemli hususlardan biri. Meseka, fiat tempra aracınız var.

Öncelikle fiat yedek parça satan bir online otomobil yedek parça mağazası bulmalısınız. Google'da fiat yedek parça araması yaptınız ve birtakım sonuçlar çıktı. Bundan sonra sormanız gerekenler ve dikkat etmeniz gerekenler ise şunlar :

- Sitede SSL sertifikası var mı ?
- Sitede 3D Secure ile ödeme var mı ?
- Site ödemeyi kendi sitesinde mi alıyor bankaya mı yönlendiriyor ?
- Sürekli online canlı destek hattı var mı ? - Canlı destek hattı teknik olarak ne kadar bilgili ?
- Şase ile parça tespiti yapabiliyorlar mı ?
- Adresi belli fiziki mağazaları var mı ?
- Ürünü stoktan mı gönderiyorlar yoksa olmayan ürünü mü satıyorlar ?
- Kargo seçenekleri nasıl ?
- Firma hakkında şikayet var mı ?
- İade değişim imkanları var mı ?

Bu soruların tamamına olumlu bir yanıt veren bir internet sitesi bulduğunuzda, yapmanız gerekenler daha da kolaylaşıyor. Site üzerindeki kategorilendirme sisteminden tempra yedek parça kategorisini bulmanız gerekiyor ve ilgili ürünü aramanız gerekiyor. Ürünü bulduğunuzda canlı destekle iletişime geçerek gerekirse şaseden doğrulatarak gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.