Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

Özyurtlar İnşaattan Ödül İstanbul Projesi

Özyurtlar İnşaattan Ödül İstanbul Projesi

Ödül İstanbul Projesi Beylikdüzü’nde yükselmeye başladı. Projenin sorumlusu Özyurtlar İnşaat’tır. Aslında Ukra İnşaat’a ait olan proje Özyurtlar İnşaat tarafından devralınmıştır. Böylece Ukra City adıyla başlatılan proje, el değiştirmekle birlikte Ödül İstanbul adını almıştır. Proje kapsamı için 41 katlı 8 bloktan söz etmek mümkündür. Kapladığı toplam alan ise 39 bin 561 metrekare olarak ifade edilmektedir. Toplam birim sayısı 2 bin 785 olup bunların 102 tanesi ticari birim, 2 bin 683 tanesi de daire olarak karşımıza çıkıyor. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle alıcıya sunuluyor. 1+1 daireler 64 metrekare ile 95 metrekare arasında değişirken oda sayısı ile birlikte metrekare de artış gösteriyor. 2+1’ler 102 ve 146 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. 3+1 daireler ise karşımıza sabit olarak 160 metrekare şeklinde çıkıyor. Söz konusu projenin tamamlanması için belirlenen süre 36 aydır.
Ödül İstanbul Beylikdüzü 2 Haziran 2017 fiyat listesi incelendiğinde en düşük fiyatın 179 bin olduğu en yüksek fiyatın ise 479 bin olduğu görülmektedir. Ödeme seçeneklerinde 30 bin peşinat sonrasında 60 aya varan taksitli seçenekler sunulmaktadır.

Ödül İstanbul Proje Özellikleri

Ödül İstanbul, konumu itibariyle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesinde yer almakta olup E-5’in hemen yanıdır. Bu da demek oluyor ki metrobüse sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Bu nedenle toplu taşıma araçlarına yakınlık özelliği taşımaktadır. Ayrıca proje kapsamı değerlendirildiğinde her türlü sosyal imkânların göz önünde bulundurularak plan yapıldığı gözlenmektedir. Çünkü site içerisinde kafe ve restoranlar, yüzme havuzları, açık ve kapalı otoparklar, kameralı güvenlik sistemleri, fitnes salonu, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bütün bu imkânlara sahip olmanın değeri 179 bin ile 479 bin arasında değişmektedir.
Projenin bina özelliklerinde ise acil ihtiyaçlar dikkati çekiyor. Herhangi bir su kesintisi için su deposu ve elektrik kesintileri için jeneratör düşünülmüştür. Bunun dışında asansör, resepsiyon ve hidrofor diğer bina özellikleri içinde yer almaktadır.
Konutların iç özellikleri de oldukça cazip görünmektedir. Merkezi ısıtma sistemi, ebeveyn banyosu, çamaşır odası, ısı pay ölçer, teras ve balkon gibi konut içi özellikleri ile görülmeye değer bir proje olarak değerlendirilebilir.
İnşaatın yapı denetimi, zemin etüdü yapılmıştır. Depreme uygunluğu da kontrol edilmiştir.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özyurtlar günlük kiralık daire 6 yıl önce

Özyurtlar günlük kiralık daire için sitemizi ziyaret edin www.ozyurtlargunlukdaire.com