Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Özyurtlar Projesi Meydan Ardıçlı
Özyurtlar Projesi Meydan Ardıçlı

Meydan Ardıçlı Projesi Özyurtlar İnşaat tarafından faaliyete geçirilen bir proje olup proje ortağı da Bahas Holding’tir. Meydan Ardıçlı kapsamındaki konutlar için hayallerdeki yaşam hedeflenmiştir. Bu bağlamda su oyunları, tam 12 000 metrekarelik yeşil alan ve pek çok sosyal alan ile birlikte bu hayalleri adım adım gerçekleştirmektedir. Sağladığı avantajlar ile ayrıcalıklım bir yaşam sunma hedefindedir.
Meydan Ardıçlı’nın en dikkati çeken yanı evlerin mimari yapısı denebilir. Çünkü bu evler nostaljiden esinlenerek yapılmıştır. Cumbalı evler dokusu itibariyle görenleri geçmişe götürüyor. Geçmişle gelecek yaşamı birleştirmenin hedeflendiği projede başarılı olunduğu görülüyor.

Meydan Ardıçlı Konutlarının Özellikleri

Meydan Ardıçlı Esenyurt Projesi 67 bin metrekarelik bir alana konumlandırılmıştır. Bu alandaki yapıların 1681 adedi konut olarak tasarlanmıştır. Diğer 125 adet ise mağaza olmak üzere hayata geçirilmiştir. Konut türleri farklı oda seçenekleriyle her aileye uygun olarak sunulmaktadır. 1+0, 1+1,2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden dilediğini seçme hakkına sahip olan alıcılar ayrıca bütçesine göre ödeme imkânlarından da yararlanabileceklerdir. Meydan Ardıçlı kapsamında toplam 7 kat ve 27 adet blok bulunmaktadır. Bütün bu cazip seçenekleri değerlendirmek için bütçenize uygun hareket etmek yeterli olacaktır. Söz konusu konutlar için fiyatlar 175 bin tl’den başlamaktadır.
Projenin Konumu: Özyurtlar İnşaat bünyesindeki Meydan Ardıçlı konutları Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yer almaktadır. Bu nedenle bulunduğu muhit bakımından çok uygun bir güzergâhta yer almaktadır. meydan Ardıçlı evleri ile bu proje oldukça yakındır. Akbatı AVM’ye, TEM Otoyoluna yakın bir konumdadır.
Site Özellikleri: Site özellikleri bakımından Meydan Ardıçlı Projesi hayal edilen hayatı vaat ettiğinden renkli bir alan sunmaktadır. Son derece geniş çocuk oyun alanları, fitnes merkezi, saunası, süs havuzu, güvenlik ve kameralı güvenlik sistemi, kapalı otoparkı ve kafe ve restoranları ile cazip bir ortam oluşturmak istenmiştir.
Bina Özellikleri: Meydan Ardıçlı Esenyurt bina özellikleri içinde hidrofor ve asansör bulunmaktadır.
Konut Özellikleri: Konut özellikleri bina için ısı pay ölçer ve merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiğini gösteriyor.
Yapı denetiminden geçen bina projesi aynı zamanda depreme de uygun olarak faaliyete geçirilmektedir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.