Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Yunanistan iflasın eşiğinde! Battı batıyor...

Limanlarını Almanlara, demiryollarını İtalyanlara satan Yunanistan'da iflas çanları çalıyor.

RAHATLAMA OLMAZSA İFLAS OLUR

Yunanistan Parlamentosu Bütçe Ofisi, ulusal borçta "ciddi bir rahatlatma" olmaması durumunda ülkenin iflas ile karşı karşıya kalacağını açıkladı.

VERGİ POLİTİKASI BÜYÜME ZARAR VERİYOR


Yunan medyasının verdiği haberlere göre, bütçe ofisi, 2020 sonrasında ulusal borcun faiz ödemelerinin artacağını kaydetti.  borcun hafifletilmesinin gerekli olduğu ifade edildi. Ayrıca yapılan açıklamada, vergi politikasının büyümeye zarar verdiğini savunarak değiştirilmesini istedi.

BORÇ HAFİFLEMEZSE...


Yunanistan Kamu Borç Yönetim Ajansı'nın verilerine göre 2021-2026 yılları arasındaki 5 yıllık dönemde Yunanistan'ın ulusal borçlarının faiz ödemesi için 84,3 milyar euroya ihtiyacı olacak. Bütçe Ofisinin başındaki isim Profesör Panagiotis Miargovas da, "Yunanistan, borcunda ciddi bir hafifletme olmaz ise, iflas eder" açıklamasını yaparak Atina yönetiminin zor durumuna dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.