Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett Belçikalı Libeert

Zeytinburnu İstanbul’un Merkezi Olmaya Devam Ediyor
Zeytinburnu İstanbul’un Merkezi Olmaya Devam Ediyor
 
Eski zamanlarda daha çok sanayi bölgesi olması ve gecekondu sayısının fazla olması sebebiyle tercih edilmeyen ilçede kentsel dönüşüm çalışmaları başlatılmıştır. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ise Zeytinburnu Satılık Daire seçenekleri büyük rağbet görmüş ve emlak piyasası hareketlenmiştir. Merkezi konumda olmasına ek olarak yapılan çalışmalar konutların fiyatlarını da etkilemiş ve piyasa değeri artmıştır. Bu durumu dikkate alan konut sahipleri satın almak istemeyen tüketicilere, Zeytinburnu Kiralık Daire seçenekleri sunarak emlak piyasasında yerini almıştır. Ayrıca taşınma işleminin zorlu ve pahalı bir süreç olmasının yanı sıra, aradığınız evi bulmak da uzun bir süreç gerektirir. Emlak Sergisi ise ev arayan kişilere kolaylık olması bakımından site üzerinden aradığınız konutu bulmanıza yardımcı olur. HD görüntü kalitesiyle çekilen fotoğraflar sayesinde, daire ile ilgili en net fikirlere sahip olabilirsiniz. Ayrıca sayfanın açıklama kısmında ise evin iç ve dış özellikleri hakkında bilgilendirme yapılır ve kişilerin bu özelliklere göre tercih etmesine katkıda bulunulur. Toplu taşıma araçlarının binaya olan uzaklığının belirtilmesinin yanı sıra önemli merkezi noktalara da yer verilir. Sürekli olarak gelişme sağlayan ve her geçen gün modern bir görünüme sahip olan Zeytinburnu, Satılık Daire bakımından tercih edilmesi uygun ilçeler arasında yerini almıştır.
 
Zeytinburnu Emlak Fiyatları
 
Lokasyon bakımından önemli bir yere sahip olduğu için her noktaya kolayca ulaşımın sağlanması ilçeyi oldukça popüler hale getirmiştir. Bu sebeple diğer ilçelere göre emlak fiyatları biraz daha farklı ve pahalıdır. Ancak sürekli olarak çalışan kişilerin yol masrafları düşünülecek olursa, aradaki fiyat farkı kişilerin zararına olmadığı gözlemlenmiştir. Etrafında yer alan okul, hastane gibi merkezi noktalara da yakın olması sebebiyle Zeytinburnu Kiralık Daire kapsamında da oldukça tercih edilir. Hem eski hem de yeni binaların var olmasıyla birlikte fiyat farklılıkları yaşanır ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ancak Emlak Sergisi üzerinden aradığınız kriterlere uygun olan evlerin fiyat karşılaştırmalarını kolayca ve hızlıca yapabilirsiniz. Açıklamalar kısmında yer alan depozito ve aidat bilgileri de, bütçenizi oluşturmanızda size büyük yarar sağlayacaktır. Bütçenize uygun konutları kolayca bulabilmek için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.