Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

AK Parti'de büyük sevinç.. AK Parti tek başına iktidar oldu..
Seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasının ardından Ak Parti’de kutlamalar başladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda partililer bayraklar ve sloganlarla kutlamalara başladı.

ÖZELLİKLE İZMİR'DE BÜYÜK SEVİNÇ VARDI


İzmir'de de büyük sevinç yaşandı! AK Parti İzmir'de ilk sandık sonuçlarında yüzde 30'ları aşınca sandık görevlileri sevinçten görev yerlerini terk etti. Görevliler, İl Başkanı Bülent Delican'ın cep telefonu mesajıyla sandığa döndü.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın üst katı seçim üssü haline getirildi. Bin metrekarelik alanda 50 kişi sandık başlarındaki sorumluların bildirdiği sonuçları bilgisayara aktararak sandık analizi yaparken bir başka odada sandıklarla yaşanan sorunlar hakkında hukukçular koordine edildi ve itirazlar koordine edildi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partiye ilk gelen milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Hüseyin Kocabıyık ve parti teşkilatı ile birlikte sonuçları ekran görüntüsünü yansıttıkları barkovizyondan izledi. AK Parti, sandıktan çıkan ilk sonuçlarla İzmir'de yüzde 30'ları aşınca büyük sevinç yaşandı. Ak Parti, 7 Haziran seçimlerinde yüzde 26 oy almıştı. İl Başkanı Delican, sandık sorumlularının sevinçten görev yerlerini terk ettiklerini belirterek, cep telefonlarına mesaj attırdı ve sandıkları terk etmemelerini istedi. AK Parti İzmir 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, ilk sandık sonuçlarını esnaf ziyareti yaparken aldı. Yıldırım daha sonra Kaya 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.