Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

MHP Lideri Devlet Bahçeli, şehit polisin ailesine acı haberi kameralar karşısında vermeye giden Hassa Kaymakamı’na çok sert tepki gösterdi. ’’Bu densiz Kaymakamın, bu iflas etmiş şahsiyetin şehitliği magazinleştirmesi utanılması ve mutlaka cezalandırılması gereken bir alçalmadır’’ açıklamasını yaptı.

’’BU DENSİZ KAYMAKAMIN...’’

Twitter hesabından açıklamalar yapan Bahçeli Hakkari'de şehit olan polis memuru Mehmet Tuhal için, ’’Mehmedimiz Hatay Hassa’lıydı ve henüz 29 yaşındaydı. Bu kapsamda bugün izlediğim bir sahne gözümün önünden gitmiyor. Hassa Kaymakamı kameralar eşliğinde şehidimizin evine gidiyor ve sanki şov yaparcasına, sanki film çekercesine şehit haberi yetiştiriyor! Bu densiz Kaymakamın, bu iflas etmiş şahsiyetin şehitliği magazinleştirmesi utanılması ve mutlaka cezalandırılması gereken bir alçalmadır. Anne Feride Tuhal’ın evladının şehit haberini alır almaz kederle nasıl kıvrandığını, “Mehmedim” deyişini vicdanlı hiçkimse görmezden gelemez. Bari şehitlerimizin aziz hatıralarıyla oynanmasın, geride bıraktıkları muhterem emanetleri siyasal ve istismarcı emellere alet edilmesin’’ açıklamasını yaptı.

KENDİNİ SAVUNMUŞTU


Hassa Kaymakamı Mustafa Pala ise kameraları kendisinin çağırmadığını şehit haberini verirken de sadece fotoğrafların çekildiğini gördüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.