Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Bakanlıktan ’Libya’ konusunda açıklama yaptı

Libya’da Bingazi ve çevresine gerçekleştirilen hava saldırıları Dışişleri Bakanlığı tarafından kınandı.

Dışişleri Bakanlığı yazılı açıklama yaptı:“Dün (19 Eylül) Libya’da Bingazi ve çevresine gerçekleştirilen hava saldırılarını kınıyoruz. Bu tür eylemlerin, Libya’da 2015 Ocak ayından bu yana BM kolaylaştırıcılığında sürdürülen ve son aşamasına gelinen Libya siyasi diyalog sürecinin olumlu sonuçlanmasına hiçbir şekilde katkı sağlamayacağı açıktır. Libya’daki tüm tarafların, Fas’ın Sahirat kentinde devam eden görüşmeler sonucunda uzlaşıya varmalarına ve uzun süredir müzakere ettikleri ‘Siyasi Anlaşma’ ile eklerini vakit kaybetmeksizin imzalamalarına yönelik çağrımızı yineliyor; karşılıklı uzlaşı temelinde bir Ulusal Mutabakat Hükümeti’nin bir an önce kurulmasını önemle bekliyoruz” denildi.

Açıklamanın devamında ise çatışmanın devam etmemesi için tarafların gerekeni yapması ve ülke de sağduyunun hakim olması gerektiği vurgulandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.