Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Belçika'da gergin anlar! Erdoğan'ın korumalarıyla Belçika güvenlik güçleri birbirine girdi

Erdoğan’ın Belçika ziyareti sırasında gerginlik yaşandı. Erdoğan’ın korumaları ie Belçikal VIP korumaları arasında kavga çıktı.

Belçika basınına yansıyan haberlere göre iki kere kavga çıktı. İlk kavga Erdoğan’ın Türk vatandaşlarına hitap ettiği zaman yaşandı. Erdoğan’ın korumlarıyla Belçika polisi birbirine girdi.

İkinci gerginlik ise Egmont Enstitü’de yaşandı. Korumalar Erdoğan’ın ziyaret edeceği yeri kendi gözleriyle kontrol etmek istedi. Ancak Belçikalı güvenlik güçleri “biz kontrol ettik” diyerek izin vermek istemedi. Bunun üzerine Türk korumalar ve Belçika güvenlik güçleri arasında itişmeler yaşandı. Türk korumanın Belçikalı VIP korumaya dirsek attığı iddia edildi. Olaylar büyüyünce Belçikalılar dirsek atan Türk korumayı yere serdi. Gerginlik çok daha büyümeden noktalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.