Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli deniz yücel cemil bayık

Beraber yatıp kalktığı koçunu satışa çıkardı

İlginç olay Bursa’da yaşandı. Sahibinin kesmeye kıyamadığı koçuyla birlikte yatıyordu. Ancak koç bu sene herkese toslamaya başlayınca sahibi de mecburen satışa çıkardı.

74 yaşındaki Teyfik Gülay’ın Bursa’nın Yıldırım ilçesinde  geçen sene kurban bayramında koçu ile yakınlığını görenler şaşkınlığını gizleyememişti. Gülay, kendisine alışan koçu kesmeye kıyamamıştı. Bayram namazı sonrası ise papyon bağladığı ’Murat’ isimli koçu ile bayramlaşmaya gitmişti. Yaşlı adamın attığı her adımda karısı ve çocuğu gibi yanında olan, hatta onunla uyuyan ve yemek yiyen, denize giren koç, bu sene kurban edilecek.

Gülay tek başına yaşadığı için koçuyla arkadaşlık kurmaya başlamıştı. Kurban Bayramı’nda "murat" ismini verdiği koçu kesmeye kıyamayan Gülay yerine başka bir koç satın almıştı. 74 yaşındaki yalnız adam o kadar ileri gitti ki bayram sabahı namaza gittikten sonra evine gelip koçuna papyon taktı ve koçunu öperek bayramlaşmıştı. Ardından ‘Murat’ ile birlikte esnaf ve komşularına bayram ziyaretine çıkan Teyfik Gülay, haberlere bile konu oldu.

Yalnız adam artık koçunun çok büyüdüğünü, artık baş edemediği için koçunu son dakikada fikrini değiştirmezse ya satacak ya da kesecek. 100 kg gelen koçun fiyatını ise 1500 lira olarak belirledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.