Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd ışid

Çöpte bulunan kafatasının sırrı çözüldü! İşte Vali Okur'dan flaş açıklama!

Uşak'ta, temizlik görevlilerinin çöp konteynırında bulduğu insan kafatasının, Uşak'ta özel bir hastanede görevli doktor E.K.'ye ait olduğu belirlendi. E.K.'nin kafatasını eğitim amaçlı kullandığı ve yanlışlıkla çöpe atıldığı ortaya çıkarken, Uşak Valisi Ahmet Okur, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İlimizdeki çöp konteynırında bulunan kafatasının, Tıp Eğitimi ile alakalı olduğu ve yanlışlıkla temizlik sırasında çöpe atıldığı anlaşıldı" açıklamasını yaptı. 

Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki tüm ev ve apartmanları tek tek yaptığı inceleme sonrasında çöp konteynırına 100 metre uzaklıkta bulunan bir apartmanda olay günü detaylı temizlik yapıldığını belirledi. Yapılan genel temizlik sırasında apartmanda bulunan kafatasının özel bir hastanede çalışan doktor E.K.'ya ait olduğu belirlendi. Kafatasını Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 23 yıl önce mezun olduğunda Uşak'a gelirken getirdiği öğrenilen doktor E.K.'nın kafatasını evin bodrum katında unuttuğu öğrenildi. Polis, apartmanda temizlik yapan T.Y. ile doktor E.K.'yı emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakırken, insan kafatasını incelenmek üzere adli tıbba gönderdi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.