Öne Çıkanlar rusya Aykurt Nuhoğlu fenerbahçe astana stoilov Bayern Münih fenerbahçe bursaspor

Mevlana'ya iftira kampanyası devam ediyor! Mevlana şimdi de "şarapçı" oldu!

Gazeteci Rıza Zelyut KRT kanalında Çağlar Cilara'nın programına katıldı. Zelyut Mevlana’ya son dönemlerde bilerek atılan iftiralara bir yenisini ekledi. Yazar, Moğol ajanı denilerek iftira atılan Mevlana’ya şimdi de “şarapçı” damgası vurdu.

Zelyut Mevlana için “neler içtiğini sayamayız bile” açıklamasını yaptı. Mevlanın şarapla dolu bardak manasına gelen “dolu” içtiğini söyledi. Skandal sözlerine içki içmemenin “yobazlık” olduğunu söyleyerek devam etti. “Mevlana yobaz değil ki, Mevlana her şeye, her fikre açık bir insan dedi.”

SAHABEYE DİL UZATTI

Zelyut ayrıca Uhud savaşına kadar sahabenin de çok şarap içtiğini ileri sürdü.

OSMANLI PADİŞAHLARI ALKOLİK OLDUĞU İÇİN HACCA GİTMEDİ

Sözde araştırmacı Zelyut Osmanlı padişahlarının da çok içki içtiğini hatta alkolik oldukları için Hacca gidemediklerini söyledi. Halbuki yaygın görüşe göre Osmanlı padişahlarının hacca gidip gelmesinin en az 3 süreceği ve devlet içinde fitnenin çıkabileceği endişesiyle hacca gitmedikleri ileri sürülür.

SON GÜNLERDEKİ TARTIŞMAYI MUSTAFA İSLAMOĞLU BAŞLATTI

Mevlana'ya son günlerde yapılan saldıları ilk olarak yazar Mustafa İslamoğlu başlattı. İslamoğlu katıldığı bir televizyon programında Mevlana'ya "Moğol ajanı" göndermesi yapmıştı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.