Öne Çıkanlar devrik diktatör eski mısır cumhurbaşkanı sur halkı

MHP'li Karakaya: "YSK'nın yasağı AK Parti'ye yaradı"

Partiler arası bayramlaşma ziyaretinde ilginç diyaloglar yaşandı.

AK Parti heyeti MHP Genel Merkezin'e bir ziyarette bulundu. Bayramlaşma ziyareti sırasında söz seçimlerden açıldı en sonunda AK Parti'nin YSK tarafından yasaklanan "Haydi Bismillah" şarkısına geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya "Haydi Bismillah" şarkısının dini motifler taşıdığı için seçim meydanlarında kullanılmasını hoş karşılamadığını söyledi.

AK Parti heyetinden Ankara Milletvekili Emrullah İşler ise bu sözlere karşı çıktı. Her işe bismillahla başlayan bir parti olduklarını, YSK'nın bunu yasaklamasına anlam veremediklerini söyledi.

MHP'li Mevlüt Karakaya'dan ise seçim şarkısı tartışmalarına yönelik ilginç açıklamalar geldi. Seçim çalışması yapmanın üstelik bunu yaymanın ne kadar zor olduğunu bildiğini belirten Karakaya; AK Parti'lilere, YSK'ya ve bu şarkıcı YSK'ya şikayet eden CHP'li milletvekiline teşekkür etmeleri gerektiğini söyledi. Karakaya'ya göre AK Parti YSK'nın bu hamlesiyle şarkısını tüm Türkiye'ye kısa sürede tanıtma imkanı buldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.