Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Şehit polis memurunun yakınları konuştu: "Kader buysa yapacak birşey yok"

Diyarbakır'da şehit olan polis memuru Özgür Gümüş'ün Fethiye'nin Eldirek mahallesindeki babaocağına ateş düştü.

'KADERİMİZ BUYSA YAPACAK BİRŞEY YOK'

Şehidin ayısı Mustafa Dereli gazetecilere açıklamalar yaptı. Bayramda kendisini ve ailesini ziyaret ettiğini söyleyen dayı Dereli, "ona Diyarbakır çok tehlikeli, dikkatli ol dedim" dedi. Yeğeninin ise "kaderimiz buysa yapacak birşey yok" dediğini belirtti.

Gümüş'ün diğer dayısı ise yeğeninin lisede ayağını kırdığını bu yüzden okula ara verdiğini sonra da okula gitmek istemeyince babasının seraya götürdüğünü söyledi. Serada sıkılan Gümüş tekrar okula başladı, sınavları kazanıp polis memuru oldu. Ancak Diyarbakır'da göreve başlayan Gümüş'ün acı haberi babaocağına ulaştı.

BİR BALIĞA GİDEMEDİK

Şehit polis memurunun kuzeni ise Özgür Gümüş'le bayramda balığa gideceklerini ancak fırsat bulamadıklarını söyledi. Nevzat Dereli, "Özgür bana bir balığa gidemedik dedi" açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.