Öne Çıkanlar rusya Bayern Münih tam tasdik Sevgi Forum sevgiforum

2 çocuk üzerinde 7 el bombasıyla yakalandı! Fatih'te şok eden son dakika gelişmesi

İstanbul İstihbarat Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG-H'nin çeşitli ilçelerde bombalı saldırılar gerçekleştireceği istihbaratı üzerine yoğun bir çalışma başlatarak, şüpheli kişiler üzerinde çalışma başlattı. Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri Fatih Nişanca Mahallesi Molla Taşı Caddesi üzerinde şüphelendikleri D.A.(17) ve A.Y.(16) isimli çocukları durdurarak arama yaptı.

TERÖR ÖRGÜTLERİ ÇOCUKLARI BAKIN NASIL KULLANIYOR?


Polis ekipleri şüpheli D.A. isimli çocuğun taşıdığı çantada 7 el yapımı, parça tesirli, fitil ateşlemeli bomba ile plastik eldivenler buldu. Ekipler, A.Y. isimli çocuğun elindeki poşette de 5 litre benzin ele geçirdi. Şüpheli D.A.'nın 'İzinsiz gösterilere katılmak' ve 'Hırsızlık malı satın almaktan 'tan suç kaydının olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheli D.A. ve A.Y. Üsküdar'da bulunan Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.