Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

2 DHKP-C'li daha Türkiye'de!
Özdemir Sabancı suikastı sanığı DHKP-C terör örgütü üyesi İsmail Akkol ile Fadik Adıyaman'ın Aydın'ın Söke ilçeisnde yakalandı. Ancak emniyet güçleri hala tetikte. Sansasyonel eylemler yapmayı planladığı belirtilen 2 teröristin daha kimlikleri belirlendi. Sahte kimlik de kullanan Şerif Turunç ile Bilgehan Karpat'ın isimleri ve fotoğrafları tüm emniyet birimlerine dağıltıldı, ekipler harekete geçti..

İstihbarat kaynaklarına göre Aydın'da gözaltına alınan İsmail Akkol ve Fadik Adıyaman’ın Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, İstanbul ve Ankara Emniyet müdürlükleri gibi yerlere eylem yapma hazırlığı içindeydi. 

Emniyet birimlerini asıl harekete geçiren ise;
 roketatar, uzun namlulu silah, tabanca, patlayıcı madde gibi çok sayıda mühimmat ve silah bulunduran iki DHKP-C’li eylemcinin daha Türkiye’ye giriş yaptığının ortaya çıkması... Bu isimlerin Şerif Turunç ve Bilgehan Karpat olduğu belirlendi.


Sahte kimlik kullanan 2 teröristin, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık başta olmak üzere Adalet Bakanlığı, Ankara ve İstanbul Emniyet Müdürlüklerine, roketatar, bomba yada uzun namlulu silahlarla saldırı planladıkları belirtilerek tüm emniyet teşkilatı uyarıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.