Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli ankara emniyet müdürlüğü

2.El Arabada Kazançlı Çıkabilirsiniz
2.El Arabada Kazançlı Çıkabilirsiniz
2.el araba almak her zaman ekonomik olarak daha avantajlıdır. Ülkemizde her yıl bir milyonun üzerinde kişi araç değişikliği için ikinci el araç arasında karar verir. İkinci el araçlarda belli başlı risklerde araç seçiminde önemlidir. Aracın kazalı olup olmaması aracın piyasasını etkileyen en önemli unsurdur. Motorun durumu, kaç kilometre de olduğu gibi pek çok kritere göre seçim yapılması gerekir. Aradığınız tüm kriter özelliklerini bir araya getirebilecek internet araba alım satım yerleri sahibinden araç bulmanız için hizmet verir. Ancak bilinmesi gereken aracınızın ilanını verdiğiniz sitelerin veya araç almak için ilanlara göz attığınız sitenin araç üzerinde herhangi bir yaptırımı yoktur. İlan siteleri sadece alıcı ve satıcıları bir araya getirir ve tercihlerinizi kolaylaştırır. Beğendiğiniz aracın sitede yayınlanan bilgileri ilan veren kişinin sorumluluğundadır. Araba alırken pişman olmamak için tüm kriterleri öğrenmeli ve alacağınız aracın ekspertiz raporunu alarak kararınızı vermelisiniz.

Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
2.el araba alırken iyice araştırma yapmak gerekir ve bunun için ilk önemli olan almaya niyetlendiğiniz aracın piyasa değerini öğrenerek arayış yapmanızdır. İkinci el piyasasını öğrenmek aracı elinizden çıkarmanızda da önemli olacaktır. Aracın kaza kaydını sorgulama yapabilir bunun için ekspertizlerden yardım alabilirsiniz. Sahibinden Aracı beğendiniz ve fiyatı da size makul geldiyse aracı mutlaka görmeniz gerekecektir. Bunun içinde gündüz saatlerini seçmeli ve ilk ön incelemeyi gündüz yapmalısınız. Aracın kilometresinin doğru ve gerçek mi olduğunu da ekspertiz servislerinden destek alarak sorgulayabilirsiniz.

Araç İlanı Vermek
Aracınızı satışa çıkarmak için araba pazarına gitmeye son veren internet alışveriş dünyası popüler olarak araç satışlarında da kullanılmaya başlandı. İlan ver diyerek sitede kolayca ilanınızı yayınlatabilir ve yayınlattığınız ilanı ilk inceleme sonrası site üzerinde görebilirsiniz. İlanınızın yayınlanması için mutlaka fotoğraflı olması gerektiğini de unutmayın. Hiç kimse fotoğrafını görmediği aracı satın almayı düşünmez. İlan ver dediğinizde aracınızın tüm bilgilerini doğru ve eksiksiz girerek ve çok yönlü fotoğraflarla ilanınızı verirseniz aracınızı kısa süre içinde yeni alıcısına ulaştırabilirsiniz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.