Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

3 askerin şehit olduğu patlamayla ilgili detaylara ulaşıldı!
Hakkari Yüksekova’da patlayan bir el bombası 3 askerin şehit olmasına neden olmuştu. Kazayla ilgili yapılan soruşturmada ilk bulgulara rastlandı.

Habertürk’ün haberine göre Bolu Dağ Komando Tugayı’nda görev yapan askerler PKK’nın mevzisi bulunan İkiyaka Dağları’na operasyon yapma hazırlığındaydılar.

Habere göre askerlere herhangi bir saldırının söz konusu olmadığı belirtildi. Bunun üzerine askerlerden biri yeleğini çıkartırken bombanın pimi yeleğe takıldı. Pim yerinden çıktı, bomba da yere düşünce 3 askerin şehit olmasıyla sonuçlanan korkunç patlama meydana geldi.

Peki pimler neden gevşekti? Uzmanlar normal şartlar altına pimin sert olduğunu ancak operasyona çıkılacağı zaman hızlı hareket edebilmek için pimlerin gevşetildiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.