Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

3 çocuğunu ABD'de bırakıp YPG'ye katıldı!
Türkiye dört bir koldan hainlere karşı mücadele başlattı. Ancak kan lobisinin beslediği hainler rahat durmadı. Terör örgütü PKK ile Suriye'deki uzantısı PYD/YPG omuz omuza verip Türkiye'ye saldırdı. Avrupa ve ABD'den çok sayıda yabancı da Suriye'ye gidip YPG'ye katıldı. Teröristlerin eğitimini sağladı. Sonra da teröristler Türkiye'ye sızıp güvenlik güçlerimize saldırdı. O yabancılardan biri de 25 yaşındaki Samantha Jay Johnston adlı kadındı. Buna göre ABD gizli servisi CIA ajanı olan Samantha Jay Johnston, 2008 ile 2011 yılları arasında Irak'da görev yaptı. Bu sırada yaralandı. Ardından ülkesine geri döndüğü açıklandı.

AYNI ZAMANDA CIA AJANI

Ancak ABD'li kadın rahat durmadı. 3 çocuğunu bırakıp PYD/YPG'ye katıldı. Önce terör yuvası Kandil'de kaldı. "Heval Viyan" kod adını aldı. Sonra terör örgütü YPG'nin bulunduğu Şengal'e geçiş yaptı. Kendi çocuklarını ABD'de bırakan Samantha, burada kadın teröristlere eğitim sağladı. Ardından ABD'ye dönüş yaptı. Ancak aklı YPG'de kaldı. ABD'li kadının bir süre önce yeniden YPG'ye gittiği ortaya çıktı. Samantha, amacının YPG'li kadınları korumak olduğunu açıkladı. Bölgeye giden yabancı gazetecilere de şu inanılmaz açıklamayı yaptı: "Çocuklarımın yanına gitmek istiyorum. Ancak buradaki görevimi tamamlamadan dönemem."..



ABD'li Samantha'nın evlat değil terör sevgisi ağır bastı. Yuvasını bırakıp, "Terör yuvası" Kandil'de kamp yaptı. CIA adına çalışan ABD'li kadının geçmişi akıllarda soru işareti bıraktı. Samantha'nın 2008-2011 yılları arasında Irak'ta harita mühendisi olarak çalıştığı ortaya çıktı!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.