Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

30 dakika içinde 20 araç birbirine girdi: 7 yaralı
İzmir Torbalı İlçesi'nde, sis yüzünden görüş mesafesinin düştüğü karayolunda yola dökülen zeytin prinasının da etkisiyle 30 dakika içinde 4 ayrı kaza meydana geldi. 20 aracın birbirine girdiği kazalarda, birisi ağır 7 kişi yaralandı.

İzmir Torbalı'da Bayındır Karayolu'nda meydana gelen kazada 30 araç birbirine girdi. Görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü karayolunda ayrıca yola dökülen zeytin prinasının da etkisiyle 30 dakika içinde peş peşe 4 ayrı kaza meydana geldi.



14 otomobil, iki kamyonet, iki minibüs, bir midibüs ve bir motosiklet çarpıştı. Kazalarda yardıma koşan Muzaffer Muyam ile birlikte 7 kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerine çağrılan ambulanslarla, Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



Yaralılardan, bir motosikletin çarptığı Muzaffer Muyam'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Karayolunun bayındır yönü iki saat boyunca ulaşıma kapandı. Araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yol tekrar ulaşıma açıldı. Sis de ilerleyen saatlerde etkisini yitirdi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.