Öne Çıkanlar tam tasdik pelin batu ağladı fetö - izmir adliyesi- pdy- terör örgütü azeri vekil cıa ajanı

3d altın arama dedektörü

3d altın arama dedektörü

Son yıllarda dikkat çekmeye başlayan 3d altın arama dedektörü ürünleri gerek yurdışı gerekse yerli bir çok girişimci tarafından hem üretilmekte hemde pazarlanmaktadır. Bunca pazarlanan yeni teknoloji cihazlar pekte incelenmeden sadece teknolojik dış görünümlerine bakılarak, ele aldığında ağırlığına bakarak maalesef değerlendirilmektedir. Sayısız dedektör markaları olmasına rağmen bu işin bilimsel tarafına dikkat edende pek azdır. Tabi bu anlamsız hapı yap parayı kap mantığı insanlara deva değil dert haline gelmektedir. Resmen piyasa teknoloji çöplüğüne dönmüş durumdadır.

Onca para bağlanmış dedektörler 5-10 yılı bulmadan hurdaya ayrılmaktadır. Az sayıdaki markayı hariç tutarak yazıyorumki geneli sadece para tuzağından öteye geçmemektedir. Hatta ikinci el ilanlarına baktığınızda adlarının pek anılmadığını net bir şekilde görebileceksiniz. Büyük çoğunluğu dedektör nedir bilmeyen satıcı, üretici, kullanıcı kesimin macera tutkusundan öteye geçmeyen bu çabalar maalesef olumlu hiçbir sonucada ulaşamamaktadır.

Piyasanın hali gözlemlendiğinde ulaşacak gibide maalesef görülmüyor. Suçluyu aramak gerekirse dedektör burada suçlu değil mazlum konumdadır, çünki elektronik bir cihaz donanımı kendi çapında çalışıp kullanıcıya hizmet vermektedir. Önemli olan ciddi niyetle üretim, ciddi eğitim veren satış, ciddiyetle kullanım olmalı ama maalesef yerli piyasada bunu pek gözlemliyemiyoruz. İnanın bir dedektör kiti edinseniz daha iyi sonuçlar elde eden bir ürün ortaya çıkması işten bile değildir. Bunca markaya çeşide gerek yoktur. En azından cihaz çöplüğü dağları daha küçük olacaktır sonuçta. Ve arge yapmış emek vermiş hiçbir şey olmasa bir şeyler öğrenmiş olacaksınız, Netteki dedektör tavsiye yorumlarıda yoldan çıkmış durumda, çünki o yorumları yazanların çoğu üretici satıcı firmaların elemanları ve kendi ürünlerini nasıl daha çok sattırabilir prim kazancı elde ederim derdindedirler.

Yoksa dedektör fiyatları yüksekmiş çözüm bulunabilirmi kimsenin umurunda değil inanın. Bu bir keşmekeş hiçbir etik, dini, yada inançsal sınırı maalesef yok, varsa yoksa umut peşindeki insanlardan daha fazla nasıl kazanırım telaşı. Kimse merak etmiyor en mantıklı şekilde dedektör nasıl yapılır , maliyetler nasıl düşürülür, bu sorularla yaklaşılsa daha başarılı cihazlar stabil çalışmaları ile insanları başarıyada ulaştırabilir. Sonuçta alanda satanda kullananda mutlu olabilir. Ozaman söz konusu dedektör altın da bulabilecek diğer aradıklarınıda. Buda herkese çeşitli menfaatler sağlayacaktır, örneğin kullanan kazanırsa makinasını yenileyecek, markayı tavsiye edecek, üretici satıcının kazancı katlanacak bu yönlerinide değerlendirmek gerekir. Bizler dedektör alan tarama gibi ürünlerde artık aklımızı başımıza almalı mantıklı kullanım satış üretim teknikleri geliştirmeye başlamalıyız artık. Servis verilemeyen tamiri yapılamayan makineler piyasada bir çok sorun oluşturmaktadır.

Hem kullanıcı, satıcı, üretici dedektör arızaları yüzünden sıksık karşı karşıya gelmekte tatsız tartışmalar müşteri kayıpları ile sonuçlanmaktadır bu piyasa için. Sorunlar incelenmeli mantıklı çözümler planlanmalı ve hayata geçirme üzerine adımlar atılmalıdır artık. Çünki piyasa bu önemli konuda alarm vermektedir sessizce. Neyi nasıl yapacağını bilen bir alttan gelen kitlede gereklidir. Malum çıraklık müessesi yok olmaya yüz tutmuş vaziyettedir. Çıraklık müessesinin olmadığı bir ortamda sade mühendislerle bu iş çözüm yolu bulur gibide görünmemektedir. Aslolan devamlılık arz etmekse tasarımdan üretime kadar pazarlamadan kullanım kadar etap etap bir metedoloji geliştirme ihtiyacıdır. Bu ihtiyaç oldukça hayati önemde olduğunu son beş senede iyiden iyiye hissettirmektedir son yıllarda.

Peki metodoloji oluşturduk bunu piyasaya kabullendirmekte ayrı bır sorundur, maalesef insanlar yaptıkları yatırımı en hızlı şekilde kara dönüştürme telaşında olduğundan birde bu kabullendirme çalışması için ayrı cazip taktikler tespit edilmeli hızlı bir şekilde hatta acilen hayata geçirilmelidir. O zaman piyasa kullanıcısı ile satıcısı ile üreticisi ile mantıklı stabil hatasız ve yıllarca kullabileceği dedektör arama derdinden kurtulabilecektir.

Anahtar Kelimeler:
Dedektör
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.