Öne Çıkanlar rusya Aykurt Nuhoğlu fenerbahçe astana stoilov Bayern Münih fenerbahçe bursaspor

4 yaşındaki İrem'in feci ölümü!
Olay Karaman’da yaşandı. Bahçe sulamak için önüne set çekilerek yapılan su dolu havuza düşen küçük kız çocuğu, boğularak yaşamını yitirdi. 

Akşam saatlerinde merkeze bağlı Pınarbaşı köyünde ailesi ile birlikte tarladan dönen 4 yaşındaki İrem Şalkacı, bir süre sonra evlerinin yakınında bulunan ve köylüler tarafından bahçe sulaması için önüne betondan set çekilerek yapılan 1 metre derinliğindeki doğal su havuzuna düştü.

Küçük kızın suya ştüğünü kimse görmedi. Kız suda çırpına çırpına can verdi. Küçük kızı havuzda boğulmuş olarak gören köylüler, çocuğu hemen havuzdan çıkararak ambulansı çağırdılar. Ancak köye gelen sağlık ekibi, küçük kızın çoktan öldüğünü tespit etti. Küçük kızın cesedi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Karaman Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.