Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

58 PKK'lı kıskıvrak yakalandı!

14 Aralık'tan bu yana operasyonların aralıksız sürdüğü Şırnak'ın Silopi İlçesi'ni terk etmeye çalışan 58 PKK'lı yakaladı. Silopi'de devam eden hendeklerin kaldırılması ve bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi operasyonunda 95 terörist öldürüldü.

TSK: 58 PKK'lı yakalandı

Doğu ve Güneydoğu'da düzenlenen operasyonlara ilişkin bilgileri internet sitesinde yayınlayan Türk Silahlı Kuvvetleri Silopi'de 58 PKK'lının yakalandığını bildirdi.

Açıklamada şöyle denildi: Şırnak/Silopi’de devam eden operasyonda; Güvenlik güçlerince teşkil edilen kontrol noktasında, vatandaşların arasına karışarak kaçmaya çalışan 58 bölücü terör örgütü mensubu terörist yakalanmış, (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 95’tir.

Ele geçirilen mühimmatlar

15 adet el payımı patlayıcı imha edilmiş, yedi adet av tüfeği, 112 adet av tüfeği fişeği, iki adet bombaatar mühimmatı, el payımı patlayıcı maksadıyla hazırlanmış dört adet tüp, bir adet telsiz şarj cihazı, silah bakım malzemesi, üç adet gaz maskesi, 18 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, bir adet pusula, bir adet dürbün, çok miktarda ilk yardım malzemesi ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.