Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

700 saat cami süpürecek ya da...
Basın yoluyla hakaret suçundan 7000 lira para cezası alan ve bu parayı ödemeyince ceza 700 saat bir kamu görevinde çalışma cezasına çevrilen CHP Eren Erdem'in vekilliği düştükten sonra çalışması ihtimali olan kamu görevleri belli oldu.

Eren Erdem, 700 saatlik ceza mesaisini Denetimli serbestlik müdürlüğünün belirlediği yetkili kurumlardan birisinde çekecek. Öncelikle çalışılacak kurum bir kamu kurumu veya kamuya yararlı hizmet veren özel bir kuruluş olacak. Yapılacak işin niteliği de kamuya yararlı olmak zorunda. Bu ceza Belediyenin temizlik işlerinde, park ve bahçe bakımı ve korunmasında, okulların temizlik, bakım ve onarım işlerinde, kaymakamlıklarda, karakollarda, adliyelerde, kütüphanelerde ve buna benzer kamuya yararlı işlerde çekilebilir.

Burada önemli olan diğer bir hususta kişinin yeteneği ve oturduğu yer. Bu cezanın verilebilmesi için kişinin verilecek işte çalışmayı kabul etmesi gerekiyor. Kişilerin niteliğine göre işler veriliyor. Bu işin belirlenmesinde yetkili kişi, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilisi... Eren Erdem'in bu işlerden hangisini tercih edeceği merak konusu...

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özgür Gülşen 8 yıl önce

Böyle karakter yoksunu hainleri camiye ceza için bile sokmamak lazım

Avatar
Hayri 8 yıl önce

Camide ne işi var gavurun.Camiyi pisletir.Başka ceza versinler.

Avatar
Tugrull 8 yıl önce

Keraneye verin az da bizimkilerin altına yatsım

Avatar
Güven 8 yıl önce

Güvenyok be caminin içi olmaz o ite caminin tuvaletini temizlesin köpek

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Ey devletim bu kılıksızı iti mubarek yere sokmayın abdessiz girilmez bu kılıksız abdes almayıda bilmez

Avatar
Yunus sevim 8 yıl önce

Bence cok bile az ceza verilmis.

Avatar
Harputlu 8 yıl önce

Bence kamu yararına millet menfaatine götünü versin

Avatar
Hasan 8 yıl önce

süpürsün elhamdülillah, Allah razi olur