Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

ABD 59 füzeyle vurdu! Herkes bunu merak ediyor

ABD, Akdeniz'de bulunan savaş gemilerinden Suriye'deki Şaryat Hava Üssü'ü 59 Tomahawk füzesiyle vurdu.  

HİÇ BİR HSS MÜDAHALESİ OLMADI!

59 Tomahawk füzesiyle hava üssünün vurulması sonrası akıllara neden hiç bir engelleme müdahalesi olmadı sorusunu getirdi. Zira bölgede Rus ve Suriye'ya ait Hava Savunma Sistemi (HSS) bulunuyor.

HSS müdahalesinin olmaması şöyle yorumlandı;
Rusya'ya bilgi verilmesi: ABD'nin Suriye'yi vurması sonrası açıklama yapan Pentagon Sözcüsü, saldırı öncesi Rusya'nın bilgilendirildiğini açıkladı.

Rusya'nın desteğimiz sınırsız değil açıklaması: Suriye'de yaşanan kimyasal saldırının ardından Kremlin Sözcüsü yaptığı açıklamada, "Rusya'nın Beşar Esad'a desteği sınırsız değildir" ifadelerini kullanmıştı. Bir iddiaya göre Rusya hava savunma sistemlerini kapatmış olabilir. 

ABD karıştırıcı kullanmış olabilir: Diğer bir ihtimal ise ABD'nin yeni model Tomahawk füzesini kullanmış olabileceği ve bu yeni nesil füzelerin ucundaki karıştırıcıların sistemleri engellediği...

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.