Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

ABD Adana Konsolosluğu'ndan, vatandaşlarına uyarı!

Konsolosluk sitesinden yapılan uyarıda 'aşırılık yanlısı grupların Adana'da ABD vatandaşlarına ve diğer yabancılara saldırmak için agresif çabalara girebileceği' belirtildi. Saldırıların önceden planlanmış olabileceği; silahlı saldırı, kaçırma, bombalama ya da şiddet eylemi şeklinde meydana gelebileceği vurgulanarak, ABD vatandaşlarının dikkatli olması uyarısında bulunuldu.

Ayrıca ABD'lilerin Türkiye'nin güneydoğusu, Suriye -Türk sınırına yakın yerler ile özellikle büyük kent merkezlerine seyahatten kaçınmaları, turistik yerlerde  dahil olmak üzere, büyük kalabalıklardan, siyasi toplantılar ve mitinglerden uzak durmaları istendi. 
 
ABD Adana Konsolosluğu'nun çevresi geçtiğimiz günlerde olası terör saldırılarına karşı yüksek beton bloklarla kapatılmıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.