Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

Abdülkadir Selvi PKK’ya verilen yeni görevi yazdı!

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, ABD ile Rusya'nın Irak ve Suriye'yi şekillendirirken, PKK'ya Türkiye'yi oyalama görevi verildiğini iddia etti.

Güneydoğu'da il ve ilçelerde hendek kazan barikat kuran PKK neyi amaçlıyor? Çözüm sürecini yakından takip eden Selvi kritik soruya "PKK'ya verilen yeni görev" başlıklı yazısında cevap verdi.

PKK'nın sadece bu çatışmaları yönetecek kadrolarla takviye etmekle yetindiğina dikkat çeken yazar, Hendek ve barikat savaşını başlatan çekirdek kadronun 300 kişi olduğunu yazdı.

Selvi, 200'ünün Türkiye'deki dağ kadrosundan, 100'ünün Kobani'den geldiğinin tahmin edildiğini ifade etti.

Yazısında Öcalan, Cemil Bayık ve Putin'in olay açıklamalarını köşesine taşıyan yazar, olay iddiasını böyle duyurdu:
"Öcalan, PKK'ya hamilik yapan Suriye Devlet Başkanı Hafız Esad'ı işaret ederek, “Büyük bir ülkenin devlet başkanı PKK'yı kurduğumda Türkiye'yi meşgul etmelisin” demişti.

AMAÇ TÜRKİYE'Yİ SURİYE'DEN UZAK TUTMAK

Kandil'e, Türkiye'yi oyalaması için bir görev verilmiş. Amaç Türkiye'yi Suriye ve Irak'ın şekillendirileceği masadan uzak tutmak. Bunun karşılığında Suriye masası kurulduğunda PYD'ye de bir yer açacaklar. Bunu sadece Rusya ya da İran yapıyor diye düşünüyorsanız yanılırsınız. ABD'nin tavrı da bu noktada güven vermiyor.
Başkan Obama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşme, Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın açıklamaları bu işbirliğini ortaya koyuyor.

Antalya'da biz Suriye haritasından Cerablus'u gösterince Putin, ”Amerikalılar orayı Kürtlere vermeyi planlıyor” demişti.
Kandil, Türkiye'yi oylama görevini yaparken, şehir savaşlarına sürdüğü YDG-H'lıları gözden çıkardı. Kandil bu militanları ölüme gönderdi.

“Teslim olmak yok kendinizi patlatın gerekirse” talimatını vermeye devam edecekler.
Sadece PKK ya da YDG-H değil, PKK'nın tüm bileşenleri, Türkiye'yi bunaltmak için harekete geçecekler.
Peki burada Selahattin Demirtaş'a düşen görev ne?

DEMİRTAŞ KİMİN PROJESİ?

Öcalan ne demişti? ”Ben bu toprakların ürünüyüm ama Selahattin uluslararası proje!”
Demirtaş kimin projesi?
ABD'den her dönüşünde aslanlar gibi kükreyip, direniş çağrıları yapması size tuhaf gelmiyor mu?
Demirtaş, ABD portföyüne bir de Rusya'yı ekliyor.
Rusya dönüşünde kim tutar Selo'yu…" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.