Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Abdullah Gül ile ilgili bomba iddia!

FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün ABD Büyükelçiliği tarafından arandığını yazan ilk gazeteci olan Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, yine çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı.

HAYIR CEPHESİNİN ADAYI

Siyasette hareketli günlerin yaklaştığını belirten Batuhan Yaşar, "Hareketlenmeler söz konusu.. Senaryolar, girişimler, görüşmeler Ankara’daki siyasi kulisleri hareketlendirdi. Yüzde 48.6, hayır cephesini oldukça cesaretlendirmiş görünüyor.. Kulislere kulak verip ne olup bittiğine bakarken şaşkınlıkla karşılaştığım bir bilgiye ulaştım. Abdullah Gül.." diye yazdı.

DENİZ BAYKAL-ABDULLAH GÜL GÖRÜŞMESİ

Yaşar, referandum sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha çok çalışan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Abdullah Gül ile gizli bir görüşme yaptığını da belirtti.

KILIÇDAROĞLU'NUN BİLGİSİ VAR MI

Batuhan Yaşar, yazısında;"Görüşme, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde mi yapıldı veya CHP’nin bir teklifi mi iletildi; bu bilgilere henüz ulaşamadık." ifadelerine yer verdi.

"YENİ BİR DURUM VAR, HAZIR OL"

Abdullah Gül'e; yeni parti yerine Saadet Partisi'nin başına geçmenin önerildiğini yazan Batuhan Yaşar, Gül'e “Yeni bir durum var.. Hazır ol.. Sana ihtiyacımız var.” dendiğini ifade etti.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muro 7 yıl önce

Tüm böyle dalavereler varsa Abdullah efendiyi bekliyoruz sadedin, chp ninmi başına geçer yoksa 2019 da c.başkanı adayı olsun chp tarafından boyunun ölçüsünü gösterelim nankörlük neymiş öğrensin, etrafına baksın bu millet, ağarlar, şenerler, arınçları gömdü senide gömer

Avatar
Allen 7 yıl önce

Sayin Gul adam gibi adamdir. Eger baskan adayi olursa bin oyum ona feda olsun. Belki ulke huzura kavusur....

Misafir Avatar
Ahm.Dgn. 7 yıl önce @Allen

İlerde meydana çıkacak olan feto bağlantısının önüne geçmek için her yola başvurur...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet türedi 7 yıl önce

Denesin halep oradaysa konya burda
Bozuk para gibi nasıl harcanır görsün.

Avatar
Isa göksu 7 yıl önce

Biz reise gönülden bağlandık karşısına kimin çıktığının önemi yok silerizzzzz.gelsin alır boyunun ölçüsünü. Hazır bir parça değeri varsa onuda bitirmesin derim.

Avatar
Yusuf cimen 7 yıl önce

Ager sn gül bu ihaneti yaparsa millet onu afetmeyecektir sn reis gül cumhurbaskani olsundiye seyir seyir mitig yarparken kendisi kayseri mitigine bile gelmedi sen nasil bir akp"e kuruculardansin insAllah sn gül bu ihanetin icine düsmez yoksa millet onu ibediyen afetmez

Avatar
Orhan 7 yıl önce

İşiniz gücünüz komplo teorisi geçin bunları.

Avatar
Aytekin Korkmaz 7 yıl önce

Hiç bir zaman amacınıza ulaşamiyacak siniz çünkü hayinsiniz cenabi Allaha devamlı doğruların yanında

Avatar
Almanyali 7 yıl önce

Yaziklar olsun....