Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Adana'da cenaze yolunda feci trafik kazası! 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı...

Adana'da cenazeye giden sürücü Ahmet Çaldır ve ailesinin için bulunduğu otomobil saat 15.00 sıralarında kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen kazada aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında merkez Sarıçam İlçesi'nin Mustafalar Mevkii'nde meydana geldi. Ahmet Çaldır, eşi Hatice ve çocukları Emircan, Hasan ve Aziz Çaldır, 01 GZ 753 plakalı otomobil ile bir yakınlarının cenazesi için Feke İlçesi'ne doğru hareket etti. Mustafalar mevkiinde Ahmet Çaldır'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, 25 metrelik uçuruma düştü. Kazayı gören vatandaşlar yardıma koştu, olay yerine kurtarma ve polis ekibi çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yaralıları araçtan çıkardı. Ambulanslara taşınan yaralılar İmamoğlu ve Adana'daki hastanelere kaldırıldı.

Sıkıştığı araçtan itfaiyenin yardımı ile çıkartılan Hatice Çaldır, kazanın nasıl meydana geldiğini hatırlamadığını söyledi. Hayati tehlikesi bulunan Ahmet Çaldır ile Hasan Çaldır yoğun bakıma alınırken anne Hatice ile çocukları Aziz ve Emircan Çaldır ayakta tedavi edildi.

Adana'da cenaze yolunda feci trafik kazası! 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.