Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Adapazarı'nda bir kadın cinayeti daha! İşte yaşanan vahşetin ayrıntıları...

Adapazarı'nda 50 yaşındaki Metin Akbaş, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 2 çocuğunun annesi 47 yaşındaki Nebahat Akbaş'ı defalarca bıçaklayarak öldürdü. Vahşet anı komşuların bahçesine kadar devam ederken, eşini orada da bıçaklamaya devam eden koca Metin Akbaş, Nebahat Akbaş'ı öldürdü ve olay yerinden kaçtı.

Olay bu sabah saatlerinde meydana geldi. Metin Akbaş ile eşi Nebahat Akbaş henüz  bilinmeyen nedenle kavga etti. Kavga sırasında Metin Akbaş eline geçirdiği bıçakla eşine saldırdı. Kocasının bıçak darbeleriyle yaralanan kadın, kanlar içinde evden çıkıp 50 metre ilerideki komşularının bahçesine kadar kaçtı. Ancak peşinden gelen Metin Akbaş, kadını yakalayıp defalarca bıçaklayarak öldürüp kaçtı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Nebahat Akbaş'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini görürken, katil kocanın yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.