Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi hakkari son dakika haberleri samsun haberleri çeşme

Adil Gür referandum anketini açıkladı! İşte son durum
08-13 Nisan 2017 günleri TÜRKİYE genelinde 47 ilde, 252 mahalle – köy ve belde de, 18 yaş ve üstü toplam 6.048 denekle, hanede yüz yüze görüşme metoduyla yapılan anketin verilerine göre AK Parti (%96,1) ve CHP (%93,1) seçmenleri 'Sandığa gidip, mutlaka oyunu kullanma' konusunda en yüksek motivasyona sahip seçmenler oldu. Genel katılım ise yüzde 90'ı geçmiş durumda.

YÜZDE 60.8 EVET

%13,0 oranında 'Sandığa gitmeyeceğim, Boş oy vereceğim ve Kararsızım' diyenler orantısal olarak dağıtıldığında %60,8 EVET, %39,2 HAYIR oranı bulundu.

Seçmenlere Sandıktan EVET ve HAYIR oranları ne çıkar? Tahmininiz nedir? diye 'ayrı ayrı' soru olarak soruldu. Halk 'EVET' oylarının %57,0 olacağını, 'HAYIR' oylarının %43,0 olacağını düşünüyor.

HALKIN %61.0'İ SANDIKTAN EVET ÇIKMASININ TÜRKİYE İÇİN DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYOR !

ALKIN %57.0'Sİ EKONOMİK VE SİYASİ GİDİŞATIN İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR !

Kaynak: Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.