Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Ağır hasta Başak Demirtaş trekkingde
Devletten 774 günlük hasta raporu alan Başak Demirtaş eşi Selahattin Demirtaş'ın seçim çalışmalarına katılmakla yetinmeyip, 3050 metre yükseklikteki Nemrut Dağı’nda trekking keyfi yaptığı ortaya çıktı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın öğretmen eşi Başak Demirtaş’ın tam 774 günden beri görevli olduğu Diyarbakır Sur Yeşilli Ortaokulu’na gitmemesi üzerine başlayan tartışmalar yeni bir boyut kazandı.

Üç yılı aşkın süredir aynı okulda görev yapan Başak Demirtaş’ın sürekli rapor aldığının belirlenmesi üzerine Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaparak, “Öğretmen B.D., 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, 2004 yılından itibaren, 112 günü 2015-2016 eğitim-öğretim yılına ait olmak üzere, toplam 774 gün hastalık raporuna bağlı hastalık izni kullanmıştır...” bilgisini kamuoyuyla paylaştı.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ GERÇEĞİ GİZLEDİ

4 öğretim yılı, yani 8 döneme denk gelen izinlerle ilgili Başak Demirtaş’ın eşi Selahattin Demirtaş da açıklama yaparak eşinin, 2004 yılından beri ağır sağlık sorunları yaşadığını iddia etti. HDP eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, öğretmen eşi Başak Demirtaş’ın aylarca okula gitmemesine ve sürekli rapor almasına ilişkin yaptığı açıklamanın gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı. Nitekim Başak Demirtaş’ın, hasta olduğu iddia edilen dönemde seçim çalışmalarına katılmanın yanında, esnaf ziyaretleri başta olmak üzere çeşitli gezilere de aktif olarak katıldığına dair görüntüler ortaya çıktı.


ZİRVEDE TREKKİNG

Son olarak Demirtaş çiftinin Nemrut Dağı’na tırmanarak trekking olarak bilinen dağ yürüyüşü yaptığı da belirlendi. Fotoğraflarda Demirtaş çiftinin, 3050 metre yüksekliğindeki Nemrut Krater gölüne çıktığı görülüyor. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 8 yıl önce

domuzun hayatı yalan san ki bizde inandık bunlar devlet den ne alırsan beleş e alıştırmışlar haram olsun çoluğu çocuğundan çıksın

Avatar
semiye 8 yıl önce

En kiymetlisinun arkasindan baksinlar haram zikkim olsun

Avatar
yorumcu 5 yıl önce

bu haberin bir kısmının yalan olduğu besbelli kesinlikle fotomontaj dikkatli bakarsanız görürsünüz insanları yargılamayınız hemen kendinizi de yalancı yapmayınız.........

Avatar
aylin 5 yıl önce

bu fotomntaj yalan haber