Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

Ahaber'den Mustafa Koç'a 'gönderme'!
Ahaber, dün sabah spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ile "gönderme" yüklü tweet attı..

İŞARETİ A HABER ÇAKTI

A Haber, Mustafa Koç'un vefat haberinin hemen ardından ''Ananas yiyen güzelleşiyor''haberi yaparak kendince göndermede bulundu.




NE OLMUŞTU?

Fethullah Gülen'in 17-25 Aralık döneminde sızan tapesinde "ananas" polemiği de gündeme gelmişti. Telefonda Fethullah Gülen’e rapor veren kişi, işadamı Mustafa Koç’la görüştüklerini ve Gülen tarafından Koç’a gönderilen tesbihin hediye olarak teslim edildiğini anlatıyordu. Telefondaki ses Koç'a ananas gönderildiğini de söylüyordu. Ses kaydında; Mustafa Koç’un Pensilvanya’ya gitmek istediğine dair iddia da yer alıyordu. Hükümete yakın medya o dönem "ananas"ın ihale şifresi olduğunu iddia etmişti. Mustafa Koç ise kendisine "ananas"ın geldiğini savundu...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.