Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Ahmet Hakan bile tepki gösterdi!
HDP'li 3 milletvekilli kırmızı listedeki sözde yönetici Hülya Eroğlu'nun cenazesine katılmıştı.

Kanal D Ana Haber sunucusu Ahmet Hakan, bültendeki yorum köşesinde terörist cenazesine katılan HDP'lilere tepki gösterdi.

'HDP'li vekillerin terörist cenazesine katılmasıyla ilgili benim de bir çift lafım olacak' diyen Hakan, 'Meclis çatısı altında siyaset yapmak varken neden terör örgütüne destek veren bu tür girişimlerde bulunuyorlar?' diye sordu.

'TERÖRİSTLERE SAHİP ÇIKARSANIZ SİZE NASIL SİYASET ALANI BIRAKILABİLİR Kİ...'

Ahmet Hakan, 'HDP'liler hep demiyorlar mı 'bize siyaset alanı bırakılmıyor, siyaset alanımız daraltılıyor' böyle yakınmıyorlar mı? Siz eğer bu ülkede çoluk çocuk demeden binlerce insanımızı katleden teröristlere sahip çıkarsanız size nasıl siyaset alanı bırakılabilir ki... Siyaset alanınızı bu şekilde nasıl genişletebilirsiniz ki...' ifadelerini kullandı. Hakan şöyle devam etti:

'Artık bir seçim yapmaları gerekiyor HDP'lilerin. Ya teröristlerle el ele kol kola olacaklar ya da mecliste siyaset yapacaklar.'
Ahmet Hakan'dan HDP'li vekillere: Artık seçiminizi yapın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.