Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Ahmet Kekeç'ten Arınç'a sert eleştiri!

Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, bir televizyon kanalında Eski Başbakan Yardımıcı Bülent Arınç'ın açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. Bülent Arınç için kırılma noktasının Gezi olaylarında başladığının altını çizen Kekeç, "Mahalle karısı gibi dedikodu yapıyorsun. Sen bunları neden gidip Erdoğan'a söylemiyorsun, sen iste Erdoğan sana özel araba gönderir. Bunlar sana hiç yakışmıyor." dedi.

"ARINÇ GEZİ OLAYLARINDAN SONRA KOPTU"

Bülent Arınç ve Abdullah Gül için kırılma noktasının Gezi olaylarında başladığının altını çizen Kekeç, " Gezi kalkışması apaçık bir hükümet darbesiydi, Erdoğanı devirmek istediler.

Dolmabahçe Cami'nde de çok vahim bir durum vardı o zaman. Caminin içinde o zaman reuters ve DHA stüdyo kurmuşlardı. Orda canlı yayın yapmak için ortam hazırlamışlardı. Bir de orda binlerce hasta bakabilmek için tıbbi malzeme ve 100 doktor hazır bekletiyorlardı. Ordaki tezgah şuydu; Tayyip Bey ordaydı sabah saatlerinde. Oraya girip Tayyip Beyi rehin almak, daha sonra Dolmabahçe Sarayı'ndaki camiide Erdoğan kaçtı veya teslim alındı diye tüm dünyaya duyurmaktı. Bu da istenilen başarılmış anlamına gelmektir. Gül o dönemde mesaj almıştı, daha sonra da ABD'ye gidip ben Gezi ile gurur duyuyorum" dedi.

Arınç ise o sırada Başbakan vekili idi. Tayyip bey o sırada önceden planlanan bir geziye katıldı Fas'a gitti. Fas'a giderken de havalanında Arınç, Tayyip Bey ve beraberindeki heyet bir tartışma yaşadı. Arınç alttan alınması gerekiyor dedi. Erdoğan ise hayır polis bunları dağıtmalı diyordu. Heyet ise aynı fikirde değildi. Bu duruma sinirlenen Erdoğan ise ben gidiyorum kendi yönteminiz ile çözün dedi. Örgütte Erdoğan'ın gitmesini fırsat bilerek olayları büyütmeye çalıştı. Arınç ise o dönemde Başbakan vekili olarak bir heyet kabul etti. Toplantı sonrası heyet sanki bir devrim yapmış gibi bir bildiri okudu. Köprü yapma, havaalanı yapma gibi çalışmalar olamayacak dedi. Arınç o zaman niye sesini çıkarmadı” dedi.

"MAHALLE KARISI TARZINDA KONUŞUYOR"

Erdoğan'ı eskiden kabinesinde yer alan isimlerin şimdi sürekli Erdoğan'nı eleştirmek için biraraya geldiğinide belirten Kekeç, “ Sadullah Ergin, Bülent Arınç, Hüseyin Çelik ve Hayati Yazıcı çok ayıp ediyor. Bütün mesele ikbal mı? Hani dava arkadaşıydınız siz. Demek ki herşey listeye kadarmış.

Arınç, sen durum böyleyken kirli bir kanala çıkıp bunları söylüyorsun. Mahalle karısı gibi dedikodu yapıyorsun. Sen bunları neden gidip Erdoğan'a söylemiyorsun, sen iste Erdoğan sana özel araba gönderir. Bunlar sana hiç yakışmıyor."

Ahmet Kekeç son olarak "Bu kadar ağır saldırıların altında olan Erdoğan düşerse Türkiye düşer, Türkiye'yi kimse toparlayamaz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adnan avcı 8 yıl önce

dogru bır teshıs koymussunuz AHMET bey sızı tebrık edrım