Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi CNN muhabiri Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei

Keleş, Fetullah Gülen ile Türkiye’de katıldığı bir kahvaltı programında bir örgüt üyesinin, Gülen’in ağzını sildiği peçeteyi yediğini şu sözlerle anlattı: “Bir gün Altunizade’de beşinci katta kahvaltıdayız. Gülen’le aynı sofrada oturmak çok büyük bir şeydir, önemli bir icraattır. Gelenlerden bir tanesi Gülen’in ağzını sildiği peçeteyi aldı ve bir kısmını yırtıp yedi, bizzat şahidim. Bu cinnet noktasına gelenler sonra aklınıza gelmeyen her şeyi icra edebiliyor. Gülen’in ağzını sildiği peçeteyle gömülmek isteyenler dahi var”

“SAÇI TIRNAKLARI, İÇ ÇAMAŞIRLARI SAKLANIRDI”
 
Fethullah Gülen’in “İstesem elime aldığım kağıdı paraya, dokunduğum toprağı altına çeviririm” dediğini söyleyen Keleş, “Gülen’in kesilen tırnakları ve saçları atılmaz saklanırdı. Gülen’in traş olduğunda kesilen saçları bile kutsal sayılıyor. İç çamaşırları da saklanırdı” dedi. “Örgütün dışındaki herkesi düşman gibi görüyorduk” itirafında bulunan Keleş, Gülen’in elini öpmenin bir tören ve özel bir makam olduğunu da söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hassan 8 yıl önce

salyalarını içe içe çakal olmuş salakolar.bu bazı geri tarikatlerde var.

Avatar
Hilal 8 yıl önce

Bunun adı tarikat falan değil sapıklık sapkınlık lütfen tarikatla aynı kefeye koymayalım bunları