Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

AK Parti'li adaya silahl saldırı şoku! Galip Ensarioğlu'nun koruması yaralandı (Son dakika gelişmesi)

AKP Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu'nun koruması Yenişehir ilçesi Ofis semti Sanat Sokağı'ndaki evinin önünde beklerken silahlı saldırıya uğradı. Korumanın son durumu ne? Mehmet Galip Ensarioğlu kimdir? Yanıtı haberimizde... 


AKP Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu'nun koruması Yenişehir ilçesi Ofis semti Sanat Sokağı'ndaki evinin önünde beklerken silahlı saldırıya uğradı.


AKP Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu'nun koruması Yenişehir ilçesi Ofis semti Sanat Sokağı'ndaki evinin önünde beklerken silahlı saldırıya uğradı.

AKP Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu'nun özel olarak korumalığını yapan grubun içerisinde bulunan bir kişi, Ensarioğlu'nun Yenişehir ilçesi Ofis semti Sanat Sokağı'ndaki evinin önünde beklerken silahlı saldırıya uğradı.Yaralanan kişi silah sesi üzerine dışarı çıkan Ensarioğlu'nun da yardımıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı.

MEHMET GALİP ENSARİOĞLU KİMDİR?


Dicle Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İktisadi ve İdari Programlar İşletme Bölümü mezunudur. Gıda toptancılığı, özel ve resmi benzin istasyonu işletmeciliği, özel hastane işletmeciliği ve inşaat müteahhitliği, Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜNSİAD), Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği (DİSİAD), Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Federasyonu (DOĞUGÜNSİFED), Diyarbakır Kültür ve Sanat Vakfı (DKVS) ile Diyarbakır Sosyal ve Siyasal Araştırma Akademisinin (DİSSA) kuruculukları, Yönetim Kurulları Üyelikleri, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanlığı,  XXIV. Dönem Diyarbakır milletvekilliği yapmıştır. Evli ve dört çocuk babasıdır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.