Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

AK Parti'nin Diyarbakır mitinginde bomba ihbarı mı yapıldı? Platformun yeri neden değiştirildi?

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun düzenleyeceği Diyarbakır mitinginde bomba ihbarı mı var? Başbakan konuşma yapacağı platformun yeri neden değiştirildi? Yanıtı haberimizde...

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ HAD SAFHADA

Meydanda sabah saatlerinden itibaren İstasyon Meydanı çevresine güvenlik güçleri konuşlandı. Alan giriş ve çıkışlarına x-ray cihazı yerleştirildi. Platformun kurulduğu Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'nda hummalı çalışma sürerken, parti yetkilileri de etrafı afiş, bayrak ve flamalarla süsledi. Miting meydanı araç giriş ve çıkışlarına kapatıldı.

MİTİNG KÜRSÜSÜ DEĞİŞTİRİLDİ

Başbakan’ın Diyarbakır’da düzenleyeceği mitingde ilk başta İstasyon meydanında konuşma yapacağı belirtilmişti. Ancak güvenlik gerekçesiyle konuşmanın yapılacağı platform İstasyon meydanından, şehitlik semti tarafında bulunan Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’na taşındı.

BOMBA İHBARI MI VAR?

Bu hareketlilik “acaba meydanda saldırı ya da suikat ihbarı mı alındı?” sorusunun akıllara getirdi. Yetkililer güvenlik gerekçesiyle böyle bir değişikliğin yapıldığını açıkladı. Hatırlanacağı gibi 5 Haziran günü İstasyon Meydanı’nda HDP mitingi sırasında bombalar patlamış 4 kişi ölmüş, 100’den fazla kişi de yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.