Öne Çıkanlar azeri vekil mistura skip schipper kevin weil şenay köşdere

Ak Partili  başkan hayatını kaybetti

AK Parti Dicle ilçe başkanı Deryan Aktert, uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetti. Diyarbakır'ın AK Parti Dicle ilçe başkanı Deryan Aktert, iş yerinde bir grup PKK'lı terörist tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edildi.

YÜZLERİ MASKELİ TERÖRİSTLERİN SİLAHLI SALDIRISINA UĞRADI

Silahlı saldırı, 27 Mayıs Mahallesi Hani ilçe yolu üzerinde 23:30 sıralarında meydana geldi. Burada iş yerinde bulunan ilçe başkanı Aktert, yüzleri maskeli bir grup terörist tarafından silahlı saldırıya uğradı.

AKTERT KURTARILAMADI

Polis ve ambulans kısa sürede bölgeye geldi. Ağır yaralı olan Aktert, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçe devlet hastanesine taşındı. Ancak Aktert, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken ayrıca bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.