Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Akif Beki Star Medya Grubunu hedef aldı: Yalan söylüyorlar

Hürriyet Gazetesi Yazarı Akif Beki Star Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak’a yapılan saldırıyı yine köşesine taşıdı.

 

Bilindiği gibi Murat Sancak arabasında silahlı saldırıya uğramış ancak 20 el ateş edilmesine rağmen yaralanmamıştı. Saldırıdan iki ay geçmesine rağmen failler bir türlü bulunamadı.  Cemaat ve Doğan medyasında “Murat Sancak’ın aracı kumar borcu yüzünden vuruldu” haberleri çıkınca failler kısa sürede yakalandı. Murat Sancak da saldırıyı cemaatin ve Doğan medyasının düzenlediğini öne sürdü.

 

Savcılık artan baskılar sonrası Sancak’ın kumar borcu iddialarını temize çıkardı. Ancak Akif Beki yazısında “savcılık, saldırının niye yapıldığını bize bildirecekken, niye yapılmadığını açıklamakla kaldı” dedi.

 

Beki ayrıca polislerin 2 aydır araştırma yaptığını ancak zanlıların ilişkilerinin “kriminal bir grupla bağlantılı olmaktan ileri götürülemediğini” söyledi.

 

Star Medya’nın “terör saldırısı” açıklamalarını da eleştiren Beki “Nerede kaldı terör örgütü, adli suç vakası geçiyor açıklamalarda...” ifadelerini kullandı.

 

Hürriyet Yazarı Star Medya’nın asıl amacının seslerini yükseltip kuru gürültü çıkararak üste çıkmak olduğunu savundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.