Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Akıncı Üssü`nde bir sivilin daha görüntüsü ortaya çıktı
15 Temmuz kanlı darbe girişimine dair soruşturma halen devam ediyor. Dün, darbenin sivil planlayıcılarından olduğu bilinen Adil Öksüz'le birlikte yine Akıncı Üssü'nde yer alan ve sivil olan başkalarının da olduğu tespit edildi.


(Kemal Batmaz)

DARBENİN SİVİLLERİ ORTAYA ÇIKIYOR

Bu kişilerin başında ise Kemal Batmaz isimli bir terörist yer alıyordu. Bu kinin dışında, general statüsündeki askerlerin dahi 'asker selamı' vererek karşıladığı sivillerden biri de Harun Biniş isminde bir mühendisti.

TİB'DEN ATILDI, GÖRÜNTÜLERE 'MONTAJ' DEDİ

İfadesinde Kemal Batmaz’la Kahramankazan’da tarla bakmaya gittiğini söyleyen Harun Biniş, 143. Filo’daki görüntülerine ilişkin ‘montaj’ dedi. TİB’de çalıştığı dönemde aralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bulunduğu devlet yöneticilerin kullandığı kriptolu telefonların dinlenilmesine ilişkin davada sanık olduktan sonra bu kurumla ilişkisi kesildi.


(Harun Biniş)

"HAYVAN BELGESELİ ÇEKECEKTİK"

Nurettin Oruç da Akıncı Üssü’nde yakalanan sivillerden biri. İfadesinde film yapım şirketinde çalıştığını söyleyen Oruç, “Akıncılar kışlası yakınlarındaki köye hayvan yetiştiriciliği konusunda hazırlayacağımız bir belgeselle ilgili ön görüşme ve sözleşme yapmak amacıyla gittim. Darbe girişimiyle bir ilgim yoktur” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.