Öne Çıkanlar zip perde forum En iyi bulut santral ömer kutay fisun demirel

Aksaray'da tüyler ürperten cinayet

 Doğan'ın sol bacağına ise kalemle 'Namus için' yazısı olması dikkat çekti. Dün de evli 26 yaşındaki Kadir Çekiç de yol kenarında aynı şekilde ölü bulunmuştu.

Dün Laleli Mahallesi'nde Mehmetçik İlkokulu Yolu'nda, çevredekiler yolun kenarında kanlar içinde bir kişinin yattığını gördü. Ardından polis ve sağlık görevlilerine haber verildi. Olay yerine gelen polisler, yerde yatan kişinin, bir süt fabrikasında çalışan evli Kadir Çekiç olduğunu ve boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirledi. Çekiç'in cesedi otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Yapılan otopsisinde ise Çekiç'in cinsel organının da kesildiği ortaya çıktı.

Aksaray'da bugün de yine bir vahşet yaşandı. Tuzlusu Bölgesi'ndeki çöplük alana moloz döken kamyon şoförü, bir köpeğin insan bedenini parçaladığını fark edip, polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, köpeği güçlükle cesedin başından uzaklaştırdı. Ardından, genç bir erkeğin yine cinsel organı ve boğazı kesilerek öldürüldüğünü tespit etti. Yapılan incelemede, cesedin İmdat Tayfur Doğan'a ait olduğu belirlendi. Doğan'ın sol bacağında ise kalemle 'Namus için' yazısının bulunması dikkat çekti.

Polis, Çekiç ile Doğan'ın kesilen cinsel organlarının cesetlerinin yanında olmaması ve öldürülüş şekillerinin aynı olması üzerine iki cinayetin birbiriyle bağlantısı olduğu üzerinde duruyor. İki cesedin de şehrin birbirine uzak iki farklı noktasında bulunması dikkat çekti.
Polis, iki kişiyi öldüren kişi veya kişilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.