Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Aleyna Tilki "yok artık" dedirtti!
Şarkıcı Aleyna Tilki paylaştığı son fotoğrafıyla yok artık dedirtti

Aleyna Tilki oyuncak erkek cinsel organı

Görsel, kısa bir süre sonra Twitter'da trend’lere girdi. Fotoğrafı fark eden bazı takipçileri Tilki'ye tepki gösterdi. Daha önce de klibinde pedofili unsurları barındırdığı iddiasıyla gündeme gelen Tilki, kendisini “Benim aklım öyle mesajlar vermeye yetmez” diyerek savunmuştu. Ancak bazı internet siteleri ve sosyal medya platformları Tilki’nin aksine ‘O Sen Olsan Bari’ adlı klipte pedofili unsurlarının yer aldığını ortaya koyan analizleri okurlarıyla paylaşmıştı.
Tilki, daha klibi gündemden düşmeden bu kez de ‘penisli’ görsel ile gündeme geldi.

Aleyna Tilki oyuncaklar

ÇOCUKLARINIZI UZAK TURUN!

Tilki’nin 1 milyon 300 bin kişi tarafından takip edilen sosyal medya hesabında oyuncaklar arasında bir penis görselini paylaşmasını psikiyatr Profesör Doktor Mansur Beyazyürek, çarpıcı noktalara değindi.

Aleyna Tilki oyuncak cinsel organ

''ŞUURSUZ!''

Seray Sever katıldığı programda 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki için "Şuursuz" demişti.

Alyna Tilki Sen Olsan Bari Pedofili - cinsel içerik klip

DAHA ÖNCE DE PEDOFİLİ ÖĞELER PAYLAŞMIŞTI

Ekşi Sözlük yazarları ‘burlesqueen’ ve ‘diagnostic retikul’, daha çok taklit edilmesine yönelik ithamlarda bulunulan kliple ilgili çok farklı detayları gözler önüne serdiler.

Örneğin ‘burlesqueen’ isimli yazar, klibin pedofililerin zevki için çekildiğine neredeyse emin. Aleyna Tilki’nin 6 yaş pijamasıyla çocuksu hareketler yapmasının -daha doğrusu bunu ona yaptıranların- kesinlikle iyi bir niyet göstergesi olmadığını söyleyen yazar, pedofililerin (ergenlik öncesi çocuklara cinsel anlamda ilgi duyan kişiler) bu tarz hareketlerden zevk aldıklarını söylüyor. 

Bununla ilgili şöyle korkunç bir veri sunan yazar, YouTube’da pijama giymiş çocukların ağladığı ya da yalnızca uzandığı, milyonlarca kez izlenen videoların olduğundan bahsediyor. Küçük bir kız çocuğunun yalandan koli bandı yapıştırılarak zorla tutulur gibi yapıldığı ve yerinden kımıldayamadığı aşağıdaki videoyu örnek gösteren yazar, bu videonun 111 milyon kez boşuna izlenmediğini iddia ediyor. 

Diğer bir yazar olan diagnostic retikul ise bir önceki yazarın olduğu detaylardan bahsederken birkaç ilginç noktaya değiniyor. Örneğin klipte bir flamingo simgesinin görüldüğünü ve bunun, pedofili ile suçlanan Lewis Carrol’un eserlerinden Alice’in illüstrasyonunda sunulmuştu. 

Flamingonun birden Alien’a (yaratık) dönüştüğünü söyleyen, yani artık yatak odasında yabancı bir kimsenin olduğu hissinin yaratıldığını belirten yazar, aşağıdaki görsel içinse ‘Aleyna Tilki burada neyden kaçıyor? Kaçtığı sırada ise bir kız çocuğunun çığlık sesi duyuluyor. Bu çığlık, kimlerin arzularına hitap ediyor? Bunu açıklayabilir misiniz?’ açıklamalarını yapıyor.

Klipte ‘sevimli bir ayıcık’ görünümünde olsa da bunun ‘pedobear’, yani küçük kızların peşinde dolaşan bir pedofil imgesinin olduğunu söyleyen yazar, son olarak set üzerindeki penis görünümlü malzemelerin de kesinlikle iyi niyetli bir şekilde oraya konulmadığını söylüyor.

Hale Ceylan BARLAS /  SÖZCÜ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dsadsa 5 yıl önce

ne

Avatar
Serkan 3 yıl önce

!!!!!!!?????????