Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Alman medyasından büyük hakaret

Türkiye koronavirüs ile en etkili mücadeleyi veren ülkeler arasında yer alıyor. Ekonomisiyle övünen Avrupa ise virüse tamamen teslim olmuş durumda. Türkiye’nin pandemiyle yürüttüğü başarılı mücadeleyi hazmedemeyen Alman medyası ise işi hakaret etmeye kadar vardırdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, koronavirüs sal’gınını önlemek için 10 Nisan gecesi 31 ilde ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklamanın yaklaşık 2 buçuk saat önce yapılması ve marketlerde yaşanan “izdiham” görüntüleri nedeniyle aldığı istifa kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan dönmüştü.

Soylu’nun geri dönmesi Almanları çıldırttı

FETÖ ve PKK’ya kan kusturan bakan Soylu’nun görevine geri dönmesi Alman medyasını adeta çılgına çevirdi. Almanya’da yayın yapan Welt gazetesi Soylu’nun istifa haberini okuyucularına Twitter hesabından “Recep Tayyip Erdoğan’ın bekçi köpeği ve onun üç saat istifası” başlığıyla duyurdu.

Skandal paylaşımın altına yorum yapan çok sayıda Türk ve Alman küstah gazetenin attığı başlığa tepki göstererek Türkiye’nin te’rör örgütleri ve koronavirüs karşı yürüttüğü başarılı mücadeleye dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim Bilgin 4 yıl önce

Alman medyası demek yanlış olur. Almanyadaki Siyonist medyadır bu salyalı saldırıyı yapan.