Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Almanya'daki Frankfurt Havalimanı gelen bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı. Havalimanını işleten Fraport şirketi, şüpheli bir kişinin, kontrolden geçmeksizin güvenlik noktasını aştığını açıkladı.

Almanya'nın en büyük havaalanı olan Frankfurt Havalimanı'nda 1 nolu terminalin boşaltıldığını duyuruldu. Havaalanın geri kalanı ise yavaş yavaş boşaltılıyor!

TÜM YOLCULAR GÜVENLİK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLECEK

Açıklamada şüpheli birinin güvenlik kontrolünü aştığı bilgisine yer verildi. Fraport'tan Reuters'a yapılan açıklamada, "Güvenlik güçleri bu nedenle havalimanının A ve A+ bölümlerini boşalttı. Tüm yolcular tekrar güvenlik kontrolünden geçirilecek" denildi.

UÇUŞLAR ERTELENDİ

Havalimanı sözcüsünün yaptığı açıklamada ise havalimanındaki iniş ve kalkışların ertelendiği, hava trafiğinin normale döneceği zamanın henüz belli olmadığı bilgisi paylaşıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.